AliExpress maksutavat

Olet varmasti kuullut AliExpress verkkokaupasta ja ostajanturvasta mikä takaa, että ongelma tilanteissa saat apua mutta oletko miettinyt millä eri maksutavoilla voit maksaa AliExpress kaupassa? Ei hätää me teimme sinulle artikkelin helpottamaan asiaa.

Maksuvaihtoehdot ovat hyvin laajat mutta myös muutamia suosittuja vaihtoehtoja puuttuu. Maksuvalikoima kuitenkin kasvaa jatkuvasti joten ei hätää. Tietysti suosituimmat maksukortit kuten VISA ja Mastercard löytyvät vaihtoehdoista. Suomessa hieman harvinaisemmat Western Union ja Maestro debit kortti käy maksuvälineenä.

Kaikki AliExpress vaihtoehdot ovat seuraavat: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card, WebMoney ja tilisiirto.

Kuten huomasit suositut nettilompakot kuten Skrill (entinen Moneybookers) ja PayPal loistavat poissaolollaan mutta uskomme niiden tulevan vaihtoehtoihin lähitulevaisuudessa. Koska suomessa suosituimmat maksukortit Visa ja Mastercard on valikoimissa onnistuu verkkoshoppailu kätevästi ja turvallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...