Auton lisävarusteet kiinasta

Tarvitsetko lisävaloja autoon tai uudet stereot? jos vastasit kyllä tulit oikeaan paikkaan. AliExpressin lisävarustevalikoima on valtavan kokoinen. Etsit sitten suurtehoisia ledivaloja, DVD- tai CD-soittimia, lamppuja, suodattimia, navigaattoria, penkin niskatyynyjä tai mitä tahansa moottoriajoneuvon lisävarustetta kannattaa tarkistaa AliExpress valikoima myös DealExtreme on suositeltava kauppa lisävarusteiden hankkijoille.

Kuten varmasti tiedät kiinalaisten tukkukauppojen hinnat ovat vain murto-osan suomalaisista hinnoista joten voit säästää satoja euroja riippuen tuotteesta mitä tilaat.

Alapuolelta näet muutaman esimerkin ja huomaat, että nyt puhutaan todella edullisista hinnoista. Kannattaa myös huomioida, että lähes aina AliExpress tarjoaa ilmaiset toimituskulut, eli maksat vain sen hinnan mitä näet ostaessasi.

Näyttö autoon kiinasta

Monet haluavat peruutuskameraansa isomman näytön tai vaikka lapsille playstationin tai DVD-elokuvien katselua varten. Pienetkin näytöt maksavat suomessa usein satoja euroja, kun taas kiinasta niitä saa kymmenillä euroilla. Alapuolella muutama esimerkki hinnoista.

  1. 12V 8 tuuman TFT-näyttö 800*480 resoluutiolla. Hinta: 42,77€
  2. 12V 5 tuuman TFT-Näyttö imukuppi kiinnityksellä. Hinta: 16,67€
  3. 12 4,3 tuuman näyttö + kamera. Hinta: 23,05€

Huh huh halpoja hintoja, eikö? Lueteltuna siis vain kolme tuotetta. Kirjoitus hetkellä AliExpressin auton elektroniikka valikoima sisältää yli 90 000 tuotetta. Tutustu AliExpressin auton näyttö valikoimaan alapuolelta.

Muita auton lisävarusteita kiinasta

Kävimme juuri läpi auton näyttöjen hintoja kiinassa ja halpojahan ne ovat. Mutta mitä muuta voisi autoon hankkia? Miltä kuulostaisi parkkitutka etäisyysnäytöllä hintaan 21€ Halvimmillaan parkkitutkia analogisilla näytöillä saa noin 10 euron hintaan, tämä hinta sisältää siis 4 sensoria ja näytön. Uskomatonta!

Autoradiot varsinkin uudempiin autoihin maksaa suomessa helposti yli tuhat euroa. Ongelmaksi saattaa osoittautua myös se, että näytöt ovat integroitu paneeliin ja tilalle ei sovi kuin juuri saman kokoinen soitin. Ei hätää, mallikohtaisia DVD/CD soittimia autoon saat kiinasta alkaen muutaman kymmenen euroa. Isolla näytöllä ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu soittimet maksavat noin 100€ silti vain murto-osan suomen hinnoista.

Myös auton korjaukseen tarvittavat osat löytyvät Aliexpressin tarjonnasta. Hajosiko jokin sensori tai jarrupalat ja merkkiliike tarjoaa sitä kalliiseen hintaan? Ei hätää sillä nämäkin mallikohtaiset tarvikeosat löytyvät AliExpressin valikoimasta. Tutustu alapuolelta laajan valikoima tarjontaan ja tee halpoja ostoksia ja säästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...