Deal Extreme kokemuksia

DealExtreme -verkkokauppa toiselta nimeltä tunnetaan myös (dx.com) on kiinalainen verkkokauppa kuten AliExpress joka valikoimista löydät kaikkea mahdollista todella edullisesti Suosituimpia tuotteita on varmasti, elektroniikka ja muut tietokonetarvikkeet. Nettikaupan hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Katso alapuolelta lisää DealExtreme kokemuksia.

DealExtreme ( dx.com ) on siis aiemmin osoitteessa dealextreme.com toiminut elektroniikan verkkokauppa. Kuten jo mainittu valikoima erittäin laaja ja monipuolinen. Tuotteiden hinnat ovat myös yleensä merkittävästi halvempia kuin esimerkiksi kotimaisissa kaupoissa. Ei ihme, että verkkokauppa on saavuttanut hyvän aseman kotimaisten verkko-ostajien keskuudessa. Isompia ostoksia tehdessä kannattaa huomioida kuitenkin tullimaksut.

Dx.com ei koskaan peri postikuluja lainkaan Suomeen toimittaessa, sillä ne sisältyvät hintoihin. Toimitusajat riippuvat tuotteesta ja ne kannattaa tarkistaa ko. tuotteen kohdalta. DX tarjoaa jatkuvasti uusia kampanjoita joista voit ostaa tuotteita normaaleja hintoja edullisemmin. Tällöin useat tuotteet ovat suomalaisten elintasolla lähes ilmaisia. Tutustu DealExtremen valikoimiin alapuolelta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 Julkaisua lisää DealExtreme kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Auton lisävarusteet kiinasta

Tarvitsetko lisävaloja autoon tai uudet stereot? jos vastasit kyllä tulit oikeaan paikkaan. AliExpressin lisävarustevalikoima on...