Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa verkkokaupoissa? ensin kuitenkin katsotaan mikä tämä laite on? Fidget Spinneri -sormihyrrä kasvattaa suosiotaan huimaa vauhtia. Pieni sormien välissä pyöritettävä hyrrä on samaan aikaan sekä viihdyttävä, että todella rentouttava.

Sormi spinneri on kuin legendaarisen jojon ja kaikkien tunteman hula-hula vanteen hauska yhdistelmä. Fidget Spinner -sormihyrrä toimii täydellisenä ajanvietteenä levottomille käsille ja se voi jopa auttaa pääsemään eroon huonoista tavoista.

Hyrrää voi tietenkin käyttää myös hauskojen temppujen tekemiseen! Pieni Fidget Spinner -sormihyrrä kasvattaa suosiotaan huimaa vauhtia niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa. Hyrrää on helppo käyttää, ja uusia temppuja voi oppia aina vain lisää.

Mikä on Fidget Spinner?

Fidget Spinner -sormihyrrässä on kolme ”haaraa” ja kuulalaakeri keskellä. Pientä hyrrää on mukava pitää kädessä. Voit pitää siitä kiinni monella eri tapaa kuten keskeltä tai yhdestä haarasta, ja tietysti pyöräyttää. Hyrrä pyörii erittäin kevyesti ja pitää hiljaista ääntä pyöriessään. Pieni, kevyt ja helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Todella hauska laite!

Miksi tilata Fidget spinneri kiinasta?

Vastaus on sama kuin lähes kaikissa muissakin tilauksissa. Kiinasta kannattaa tilata lähes mitä vaan koska valikoima on todella suuri ja hintataso on erittäin edullinen. Säästät jopa muutamien eurojen arvoisissa tuotteissa sillä esimerkiksi AliExpress verkkokaupasta saat kaikki tuotteet kotiisi postikuluitta! Tämä on normaalisti ennenkuulumatonta suomalaisissa verkkokaupoissa.

Kun puhutaan isosta valikoimasta se on todellakin iso. Esimerkiksi etsimällä näitä hauskoja sormihyrriä tarjolla on yli 70000 erilaista spinneriä! siinä on varaa mistä valita. Toinen hyvä puoli on se, että voit tilata spinnerin mitä ei kaverilta löydy, tutustumalla AliExpressin Fidget Spinner valikoimaan löydät varmasti uniikin hyrrän josta kaverit ovat kateellisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Puhelimen tilaaminen kiinasta. Miksi ostaa älypuhelin kiinasta?

Kiinasta tulee jatkuvasti ja erittäin nopealla vauhdilla kaikkea uutta ja mielenkiintoista elektroniikkaa. Tähän joukkoon kuuluu...