Kamerakopteri kiinasta

Oletko harkinnut ostaa kamerakopterin ja aloittaa hauskan lentokuvaamisen, mutta et välttämättä halua heti sijoittaa siihen liikaa rahaa? Monet kopterit suomessa maksavat yli 1000 euroa ja jos sinulla ei ole vielä kokemusta lentämisestä on riskialtista ostaa heti arvokas kopteri. Mutta ei hätää sillä kiinasta saat halvalla hyvän ensi kopterin harrastuksen aloittamiseen. AliExpressin kamerakopteri valikoima on valtava, joten sopivan löytäminen on helppoa.

HD-tasoisella kameralla varustettuja koptereita saa jopa alle 50 eurolla ja toimituskulut ovat tietysti nolla euroa kuten monesti muutenkin AliExpress tilauksissa.

Millainen kamerakopteri kannattaa ostaa kiinasta?

Kuten jo mainittu AliExpress iso ja edullinen hintataso tarjoaa rahalle vastinetta. Esimerkiksi Syman X5C maksaa halvimmillaan vain 28 dollaria ja kalleimmillaan 54 dollaria joten se on edullisen hinnan sekä hyvien ominaisuuksien vuoksi oiva vaihtoehto ensikopteriksi.  Kopterissa on 2MB HD kamera ja näyttävät LED-valot, jotka ovat todella upean näköiset illan pimentyessä.

2.4 GHz alueella toimiva ohjain on helppo käyttöinen jopa ensikertalaiselle. Akut saat ladattua kätevästi joko pistorasiasta tai USB-liittimestä.

Kalliimpi kopteri paremmat ominaisuudet

Jos haluat heti panostaa hieman enemmän tai ehkä haluat vain lisää ominaisuuksia saattaisi Zerotechin Dobby Pocket Selfie Drone uusin malli olla sinulle juuri sopiva. Tämä kopteri on tehty niin kuin nimestä voi päätellä loistavien Selfie kuvien ottamiseen. Saat käyttöösi uusia kuvakulmia mitkä ei perinteisellä selfie-tikulla ole mahdollisia.

Kopterissa on 4K HD kamera, joten kuvanlaatu on erinomainen. Tämä tarkoittaa kuitenkin hieman kalliimpaa hintaa. Hintaa kopterille kertyy hieman yli 300 dollaria eli kuitenkin suomen hintatasoon verrattuna puhutaan hyvin edullisesta kamerakopterista. Koska kopteri on tarkoitettu selfien ottamiseen on sen koko tehty mahdollisimman pieneksi. Tämä kopteri mahtuu kätevästi taskuusi sillä se on vain älypuhelimen kokoinen ja painaa 199gr

Tutustu Aliexpressin laajaan drone valikoimaan alapuolelta ja osta juuri sinulle sopiva kamerakopteri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...