Koiratarvikkeet kiinasta

Etsitkö lemmikkieläimellesi tarvikkeita edullisesti? Tarvitset sitten lenkityshihnoja, kaulapantoja tai leluja kannattaa tutustua AliExpressin laajan lemmikkieläin tarvike valikoimaan. AliExpressin valikoima kantaa yli kirjoittamishetkellä yli 20 000 tuotetta, varsinkin koirien tarvikkeet on hyvin edustettuna mutta myös kissat, linnat, kalat ja kaikkien muiden kotieläinten tarvikkeet ovat edustettuna. Jos AliExpress ei ole sinulle vielä tuttu voit tutusta AliExpress oppaassamme siihen enemmän. Kuten varmasti tiedät usein suomalaisissa lemmikkieläin kaupoissa valikoima on valitettavan pieni eikä juuri sitä oikeanlaista talutushihnaa tai kaulapantaa löydy. AliExpress verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy lähes varmasti juuri sellainen kuin haluat ja mikä parasta todella edulliseen hintaan ja usein vielä ilmaisilla toimituskuluilla.

Koiratarvikkeiden valikoima AliExpress verkkokaupassa

Kuten ylhäällä on jo mainittu koirien tarvike valikoima AliExpress kaupassa on valtava ja hintataso on edullinen. Pienillä koirille kaulapantojen ja hihnojen hinta alkaa vain muutamasta eurosta. Lisäksi valikoima kattaa tuotteita joita et varmasti löydä suomen lemmikkieläin kaupoista. Esimerkiksi koirien leluvalikoima sisältää kirjoittamis hetkellä lähes 500 erilaista lelua. Haluatko pukea lemmikkieläimesi? Sekin onnistuu helposti sillä valikoimassa on lähes 10 000 erilaista koirien vaatetta. Esimerkiksi koirien rusettien hinnat lähtevät noin 2 eurosta! Jos haet taas etsit sadetakki tai perinteistä takkia koirallesi lähtee niiden hinnat muutamasta eurosta, suomessa vastaavat koirien vaatteet maksavat kymmeniä euroja.

Suositut GPS-pannat koirille tai Led pannat jotka helpottavat havaitsemaan koirasi pimeällä tai löytämään lemmikkisi pimeästä ovat myös hyvin suosittuja tuotteita. Edullisimmat GPS-pannat lemmikkieläimille maksavat vain muutaman kymmenen euroa. Etsit siis mita tahansa lemmikkeläin tuotetta koirallesi tai muulle lemmikille niin katso AliExpressin laaja valikoima. Muista, että tuotteissa on usein jopa täysin ilmainen toimitus. Ota kuintenkin huomioon, että ilmainen toimitus kestää yleensä 1-3 viikkoa. Jos taas haluat nopeamman DHL-toimituksen niin tällöin rahtikustannukset pitää maksaa. Usein toimitushinnat ovat muutamasta eurosta muutamaan kymmeneen euroa riippuen tuotteen koosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...