Millainen kauppa on AliExpress?

Kiinalaisesta AliExpress verkkokauppa on edullinen paikka mistä voit tilata lähes mitä vaan. Mikä parasta voit tilata sekä tukkueriä tai vain yksittäisiä tuotteita. Aliexpress on yksi maailman suurimman nettitukkumyyjän Alibaban oheis-sivusto ja toisin kuin pääsivu, AliExpress on tarkoitettu lähinnä yksityisasiakkaille ja pienyrityksille. Poikkeuksellisesti tämä verkkokauppa kertoo myös tavaran valmistajan nimen ja asiakkaiden arviot tästä joka on iso plussa. AliExpress asiakkaiden kokemukset helpottavat löytämään parhaat toimittajat. Verkkokaupassa käy maksutapana perinteisten korttimaksujen lisäksi myös Skrill.

Alibaba on maailman suurin ja erittäin suosittu yrityksille tarkoitettu kauppapaikka. Alibabaan kuuluva kiinalainen AliExpress ei itsessään ole varsinaisesti nettikauppa vaan enemmänkin Amazonin kaltainen tori, jossa valmistajat voivat tarjota tuotteitaan suoraan loppukäyttäjille ja pienyrityksille. Tästä syystä tuotevalikoima on jopa DealExtremeen verrattuna erittäin laaja kattaen kaiken mitä suomalaisesta tavaratalostakin löytyy ja vielä paljon enemmän päälle. Koska kauppiaita on useita, myös toimitusehdot vaihtelevat tuotteittain. Suurimpaan osaan kuuluu ilmaiset postikulut mutta joskus postikulut ovat niin korkeat että diili ei enää kannata. Yleisesti hintataso  AliExpressillä on erittäin edullinen jopa huippu halpa. Maksaminen onnistuu helposti Skrill-lompakolla, yleisimmillä luottokortilla (Debit/Credit) ja Visa Electron korteilla, joissa on nettimaksuominaisuus tai perinteisellä verkkomaksulla.

Pikkukiinalaisen tiimin saamat AliExpress kokemukset ovat osoittaneet kaupan erittäin luotettavaksi verkkokaupaksi ja tavarat tulevat tietenkin pienellä viiveellä, sillä käsittely, postitus ja kuljetus riippuvat valitsemastasi tavasta. Yleisesti ottaen hinnat ovat todella edulliset ja tavara tulee suoraan myyjiltä, jotka saavat palkkionsa sitten kun vastaanottaja on kuitannut tavaran vastaanotetuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...