Suojakuoret kännykkään kiinasta

Miten Kiinasta tilaaminen tapahtuu ja mitä kannattaa ottaa huomioon? Jos tämä asia askarruttaa kannattaa lukea AliExpress oppaamme ensin, jos haluat suoraan tietää enemmän halvoista suojakuorista tai Aliexpress verkkokauppa on sinulle jo tuttu jatka lukemista. Kiinasta tilaamalla saat puhelimesi kuoret ja suojakuoret 0€ toimituskuluilla.

Tiedät varmasti tilanteen, kun kalliiseen uuteen puhelimeen tulee kolhuja tai naarmuja. Erilaisilla suojakuorilla suojaat puhelimesi kätevästi. Kuoret maksavat suomessa usein kymmeniä euroja, kun taas kiinasta niitä saa jo muutaman euron hinnalla. Myös erilaiset suojakalvot ja panssarilasit auttavat suojaamaan kallista puhelintasi. Suojakalvot puhelimeen maksavat kiinassa jopa alle 3 euroa joten niiden tarjoama suoja on todellakin halpa vakuutus.

AliExpressin Super laajasta valikoimasta löydät suojakuoret ja kalvot kaikkiin suosituimpiin puhelimiin lähes uskomattoman halvalla.

Panssarilasit ja suojakalvot AliExpress kaupasta

Suojaa helposti puhelimesi näyttöä naarmuilta, lialta ja kolhuilta. Hyvin paikalleen sopivat suojakalvot sekä panssarilasit pitävät puhelimen näytön koskemattomana ja antavat erittäin kestävän suojan. Panssarilasit ovat lähes 10 kertaa normaalia lasia vahvempia ja kestävät koviakin kolhuja mutta ne maksavat suomessa 20-50 euron välillä. Koska kiinassa hintataso on tunnetusti aivan eriluokkaa voit saada niitä alle 10 euron hintaan suoraan lähi postiisi kuljetettuna.

Esimerkiksi Rock screen suojat Iphone 6, 6S sekä 6 plus malleihin maksavat vain 4 euroa kappale.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...