TOP-3 syytä tilata kiinasta

Jos olet joskus harkinnut tekeväsi ostoksia kiinasta tulit juuri oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa listaamme kolme syytä miksi tilata Kiinasta. Meillä on eniten kokemusta AliExpress verkkokaupasta Kiina on valtavan kokoinen maa joten siellä on useita muitakin verkkokauppoja kuten esimerkiksi DX.com mutta pääosin käsittelemme miksi tilata juuri Aliexpressistä?

AliExpress on valtavan kokoinen kauppa ja vastaavaa tuotevalikoimaa on vaikea löytyy. Ehkä tunnetuimmat vastaavat kauppa on Ebay, jos haluat tietää lisää kyseisestä verkkokaupasta. Katso Ebay kokemuksista kertova artikkeli linkistä. Mikä parasta verkko-ostaminen Kiinasta on nykyisin helppoa, halpaa ja lähes aina turvallista kunhan valitsee hyvän verkkokaupan/myyjän ja käyttää turvallisia maksutapoja.

Kannattaa vielä suosia AliExpress verkkokauppaa sen ostajan turvan takia. Eli saat rahasi takaisin, jos et saa tuotetta tai se on viallinen!

1. AliExpress hintataso on todella edullinen

Kyllä, jos et ole ennen vieraillut kyseisessä verkkokaupassa tulet yllättymään hintatasosta. Etsit sitten mitä tahansa elektroniikkaa, varaosia, kännykän lisälaitteita, muistikortteja, vaatteita tai mitä tahansa hinnat ovat lähes aina murto-osan suomen hintatasosta. Jos haluat vieläkin edullisemmin tarkista AliExpressin Flash Deals, jossa on aina tarjolla erityisessä alennuksessa olevia tuotteita.

2. AliExpress tuotevalikoima on todella laaja

Kuten jo mainittu tuotteita on paljon ja edullisesti. Usein suomesta tilatessa törmää ongelmaan, että jotain tuotetta ei ole sopivan värisenä tai sitten sitä ei yksinkertaisesti ole ollenkaan. Tätä ongelmaa ei ole, kun tilaat kiinasta. Otetaan esimerkiksi naisten hiusjatkot tässä tuotekategoriassa tuotteita on yli 30 000 kpl eli uskoisimme, että sopiva löytyy varmasti. Sitten toinen esimerkki kalastusvälineet tähän tuotekategoriaan liittyviä tuotteita löytyy yli 140 000 yksikköä. Uskomaton määrä, eikö?

3. Ilmaiset toimitukset suomeen

Luit aivan oikein, tilasit sitten 1€ maksavan korun tai 100€ maksavan kamerakopterin saat sen kiinasta koti postiisi 0€ toimituskuluilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 Julkaisua lisää Aliexpress kategoriassa
Sinua saattaisi kiinnostaa myös
Fidget spinneri kiinasta halvalla

Oletko harkinnut ostavasi super suositun Fidget spinnerin? Miksi tyytyä kapeaan valikoimaan mikä on normaalia suomalaisissa...